2 x Scheidsrechterscursus voor ouders
7 - 12 - 2018
In het voorjaar organiseren we 2 x een scheidsrechterscursus voor ouders. De cursus vindt plaats op VVV, en start om 19.30 uur.

Cursus 1: De eerste scheidsrechterscursus voor ouders vindt plaats op woensdag 3, 10, 17 en 24 april. Op 24 april wordt de cursus afgesloten met een examen.

Cursus 2: De tweede scheidsrechterscursus voor ouders vindt plaats op woensdag 8, 15, 22 en 29 mei. Op 29 mei wordt de cursus afgesloten met een examen.

Prijs is € 15 per deelnemer.

De organisatie van de scheidsrechterscursus ligt bij Bernadette.

Wil je je aanmelden voor één van beide cursussen, vermeld dan duidelijk of je je aan wilt melden voor de cursus in april of voor de cursus in mei en stuur Bernadette een mail.

Ik Laat Fluiten  |  SPTL-Gebitsbeschermers  |  Hockey District  |  Colourcake  |  Annatommie mc  |  Gulpener  |  TGS lime tree  |  KEK Amsterdam  |