Bereikbaarheid HIC, Terriƫrs en Hisalis
28 - 2 - 2019
Bereikbaarheid HIC tot eind maart
Vanaf de A9 is HIC via omleidingen bereikbaar. Van januari tot en met maart is de Marathonlaan afgesloten. Alle verkeer gaat via de Camera Obscuralaan.

Bereikbaarheid HV De Terriers tot april 2020
Tot april 2020 zal de Vennewatersweg in Heiloo gedeeltelijk afgesloten zijn wegens de aanleg van een spoortunnel. Komend via de provinciale weg door Limmen zult u hier hinder van ondervinden. Als u Googlemaps als navigatie gebruikt krijgt u automatisch een alternatieve route. Ook op hvdeterriers.nl zijn alternatieve routes te vinden. Als u via de A9 doorrijdt tot Alkmaar kunt u de gebruikelijke route rijden.

Bereikbaarheid Hisalis
Vanaf 21 maart t/m 19 mei is het Keukenhof weer geopend. Dit kan, zeker in het weekend met mooi weer, zorgen voor vertragingen richting Lisse.
De toegangswegen N207 en N208 zijn dan druk. We raden teams aan extra reistijd in te plannen, of een alternatieve route te nemen.
Ook op 13 april, met het jaarlijkse bloemencorso, is het ZEER druk.

Ik Laat Fluiten  |  TGS lime tree  |  SPTL-Gebitsbeschermers  |  Colourcake  |  Hockey District  |  KEK Amsterdam  |  Annatommie mc  |  Gulpener  |