Familietoernooi: schrijf je in!

15-5 Nieuws

Zaterdag 29 juni 2019 VVV FAMILIETOERNOOI

Stel zelf je team samen & doe mee!

Voor het VVV Familietoernooi kun je je inschrijven met een door jullie zelf samengesteld team. Je kunt hiervoor ouders, zussen, broers, oma's, opa's, vrienden, vriendinnen of andere bekenden vragen. Uiteraard kun je ook samen met jouw familie en de familie van een teamgenootje inschrijven. Hockeyervaring is niet vereist, dus je kunt ook je vrienden en vriendinnen meenemen die nooit eerder gehockeyd hebben. Bij het VVV Familietoernooi staat plezier voorop!

Het toernooi
Het toernooi begint op zaterdag 29 juni om 13.00 uur. Vanaf 12.30 uur kun je je aanmelden en het wedstrijdschema ophalen. We spelen op een kwart veld, 6 tegen 6, waarvan per team steeds minimaal 4 kinderen opgesteld staan. Tijdens de wedstrijden gelden er aangepaste spelregels. Zo worden er bijvoorbeeld geen strafballen of corners genomen en mogen volwassenen geen doelpunten maken. Een team kan natuurlijk wel uit meer dan 6 personen bestaan, want er mag tijdens de wedstrijd onbeperkt gewisseld worden. De wedstrijden duren 20 minuten.

Poules
We zullen de verschillende poules indelen op niveau. We maken daarbij onderscheid tussen de volgende teams:

·       Teams met (vooral) kinderen uit de allerjongste jeugd.

·       Teams met voornamelijk kinderen vanaf 8 jaar.

·       Teams met voornamelijk oudere en ervaren kinderen en/of vriendenteams.

Geef op het bijgevoegde inschrijfformulier aan hoe oud de kinderen in je team zijn en hoe ervaren, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee met de poule-indeling.

BBQ-buffet
Aansluitend aan het toernooi is er vanaf 17.00 uur een uitgebreid BBQ-buffet! Armbandjes voor de BBQ kunnen jullie aanschaffen bij de bar tijdens het toernooi (6 euro voor kinderen tot 12 jaar, 12,50 euro voor 12 jaar en ouder). Graag aangeven bij de inschrijving wie er mee-eet! Ook niet-hockeyende toeschouwers kunnen meedoen met de BBQ, wel even aangeven op het formulier.

Belangrijk:

-    Het inschrijfgeld voor het toernooi  is 30 euro per team, de contactpersoon van het team ontvangt hiervoor een tikkie van VVV.

-    Elk team kiest een originele naam en zorgt voor kleding in een 'teamkleur'.

-    1 inschrijfformulier per team invullen en terugmailen.

-   Mail liefst zo snel mogelijk, maar in elk geval voor 15 juni 2019,  het inschrijfformulier naar [email protected].

-    Je ontvangt uiterlijk 23 juni een bevestiging van ons.

Wacht niet te lang met inschrijven want 'vol = helaas echt vol'.

We gaan er vanuit dat het weer een gezellige, zonnige en sportieve dag wordt!

15-5-2019 Nieuws Bijlage