Welkom bij VVV!

Hockeyclub VVV (officieel AC & HC VVV) is een cricket- en hockeyclub uit Amsterdam met speelvelden aan de rand van Buitenveldert en Amstelveen, langs de Amstel. VVV is opgericht op 2 juni 1902 en behoort hiermee tot de tien oudste hockeyclubs van Nederland.

VVV beschikt over 4,5 kunstgrasvelden: 1x water, 1x semi en 2x zand plus nog een trainingsveld (zand). Er wordt 7 dagen per week intensief gehockeyed op de velden.

Tot 2007 was VVV een vereniging voor studenten en jong-werkenden. Nog steeds wordt VVV onder academici-in-opleiding gezien als dé studentenclub van Amsterdam. De inmiddels florerende jeugdafdeling van VVV is opgericht in 2007.

VVV kent een informele, gezellige clubsfeer. Iedereen is er welkom en iedereen draagt zijn steentje bij. Dit maakt VVV tot een fijne club waar je je snel thuis voelt.

De sfeer wordt mede bepaald door de extra activiteiten op de club. Het vraagt echter een grote betrokkenheid van (ouders van) leden om deze activiteiten tot een succes te maken. Betrokkenheid betekent initiatief tonen, mee helpen organiseren, mee helpen op- en afbouwen en laten weten waar er behoefte aan is.

VVV is een club met enthousiaste mensen voor enthousiaste mensen, we heten je dan ook van harte welkom!

KEK Amsterdam  |  TGS lime tree  |  Annatommie mc  |  SPTL-Gebitsbeschermers  |  Hockey District  |  Gulpener  |  Ik Laat Fluiten  |  Colourcake  |