Arbitrage en DWF

Scheidsrechterscursus
De scheidsrechterscommissaris organiseert een aantal keer per jaar een scheidsrechterscursus. Deze wordt meestal op een drietal woendagavonden op het clubhuis gegeven (ondersteund door e-learning). Het aantal plaatsen is beperkt dus houd de agenda in de gaten!

Spelbegeleider bij 3-, 6- en 8-tallen
Wedstrijden van 3-, 6- en 8-tallen worden door zogenaamde spelbegeleiders geleid. Elk team zorgt zelf voor 1 spelbegeleider, het maakt hierbij niet uit of je thuis of uit speelt. Tips voor de spelbegeleider vind je hier.

11-tallen, scheidsrechters met scheidsrechterkaart
Bij de thuiswedstrijden van VVV 11-tallen zorgt het wedstrijdsecretariaat dat er bij de senioren scheidsrechters worden ingedeeld. Of je moet fluiten kun je zien in het wedstrijdschema. Vanaf de B-jeugd worden ook scheidsrechters ingedeeld. Het is KNHB beleid dat elke eerstejaars B-speler zijn/haar scheidsrechterkaart haalt en lagere wedstrijden (van D en C) gaat fluiten.

DWF
Met ingang van 1 januari 2019 werken we met een nieuw digitaal wedstrijdformulier. Meer informatie hierover vind je hier:

Je kunt het DWF invullen via de Hockeyclub VVV app of via deze link.

Heb je de app nog niet dan kun je deze hier downloaden: