Het wedstrijdformulier
Onlangs is het nieuwe DWF in gebruik genomen. Er veranderen een paar zaken:
- er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).
- het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. Dit kan niet (meer) via LISA. De codes zelf worden opgenomen in diverse overzichten en de mobiele app van de club (onder wedstrijd-details).
- de herinneringen voor het afronden van het DWF worden per e-mail verstuurd door de KNHB. De herinneringen gaan niet meer per SMS.
- het overzicht van de status van het DWF in LISA wijzigt qua uiterlijk.

De handleidingen (voor ondersteuning en arbitrage) voor het nieuwe DWF zijn inmiddels beschikbaar via de site van de KNHB. Deze kunt u hier vinden.

Direct naar het wedstrijdformulier? Klik dan hier.

Annatommie mc  |  SPTL-Gebitsbeschermers  |  Hockey District  |  Ik Laat Fluiten  |  Colourcake  |  Gulpener  |  TGS lime tree  |  KEK Amsterdam  |